Lili šiz

Frizerski salon Lili šiz je jedini salon specijalizovan za pravljenje: dečijih frizura, frizura za mature, venčanja i svih ostalih frizura za sve važne i nevažne prilike.

Lili šiz za vreme svog postojanja je učestvovao na mnogim manifestacijama kao što su: fashion week, UMS manifestacija looking for talent, revija Verice Rakočević, sajam mode i mnoge druge.

Rađene su naslovne strane za časopis Lili, OK magazin, UMS-ov katalog kao i frizure za profesionalne bukove UMS-ovih članova.

Salon Lili šiz se osim rada sa decom posvetio i odraslim klijentima što podrazumeva korišćenje profesionalne kozmetike za negu kose.

U delu za odrasle naši klijenti se mogu opustiti uz masažu glave, feniranje, šišanje, farbanje i stavljanje trendy pramenova, kao i uz našu najnoviju delatnost a to su tretmani manikira i pedikira.

Samo u Lili Šizu možete nadograditi kosumini links metodom za samo 30 minuta. Ova metoda vam garantuje i pramenove u željenoj boji i to naravno bez farbanja vaše kose.

Za kraj smo ostavili i najveću prepoznatljivost Lili šiz-a, a to su cirkoni u kosi. Treba napomenuti da su preparati kojima se oni nanose potpuno prirodni i samim tim ne oštećuju kosu.

Postavi komentar